Now Reading:
Totalno pijana vozačica napravila kaos u Velikoj Gorici – jedna osoba teško, dvije lakše ozlijeđene
Full Article 1 minutes read

Totalno pijana vozačica napravila kaos u Velikoj Gorici – jedna osoba teško, dvije lakše ozlijeđene

Teška prometna nesreća dogodila se sinoć u Velikoj Gorici, a izazvala ju je žena koja je totalno pijana vozila osobno vozilo.

Nesreća se dogodila u ponedjeljak oko 18.30 sati, a izazvala ju je 48-godišnjakinja koja je s izmjerenih 2,24 promila upravljala osobnim automobilom marke Škoda zagrebačkih registarskih oznaka istočnom kolničkom trakom Ulice Slavka Kolara u smjeru sjeverozapada.
Dolaskom do stupa javne rasvjete na nadvožnjaku preko autoceste A11 nije prilagodila brzinu kretanja vozila osobinama ceste, uslijed čega je u desnom zavoju vozilom prešla na zapadnu kolničku traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera. Naletjela je na osobni automobil marke Opel sisačkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 60-godišnjak, a koji se kretao zapadnom kolničkom trakom u smjeru jugozapada.

U prometnoj nesreći putnica iz osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka teško je ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena joj je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Vozaču osobnog automobila marke Opel koji je lakše ozlijeđen liječnička pomoć pružena je u Klinici za traumatologiju u Zagrebu dok je vozačici Škode, također lakše ozlijeđenoj, liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

sjever.hr/zagrebacka-policija.gov.hr
30.08.2022.

Input your search keywords and press Enter.