Now Reading:
Grad Prelog osigurao 30 tisuća kuna kojima će sufinancirati postavljanje solarnih panela – evo kako se prijaviti
Full Article 50 second read

Grad Prelog osigurao 30 tisuća kuna kojima će sufinancirati postavljanje solarnih panela – evo kako se prijaviti

Gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek raspisao je Javni poziv za sufinanciranje izrade glavnog elektrotehničkog projekta fotonaponske elektrane za proizvodnju električne energije u kućanstvima, za vlastitu potrošnju na području Grada Preloga u 2022. godini.

Predmet ovog Javnog poziva je dodjela bespovratnih financijskih sredstava za sufinanciranje izrade glavnog elektrotehničkog projekta fotonaponske elektrane za proizvodnju električne energije u kućanstvima, za vlastitu potrošnju.

Cilj poziva je povećanje korištenja obnovljivih izvora energije na području Grada Preloga, povećanje otpornosti kućanstva na volatilnost cijena na tržištu te smanjenje emisije CO2.

Financijska sredstva za tu namjenu osigurana su u iznosu od 30.000 kuna, a planira se odobrenje do 30 bespovratnih subvencija za izradu glavnog projekta u 2022. godini.

Rok za podnošenje prijava je trajno otvoren do iskorištenja predviđenih sredstava, a najkasnije do 31. prosinca ove godine.

Detaljne informacije ovog javnog poziva te prijavni obrazac možete pronaći na službenim stranicama Grada Preloga ili putem linka.

www.sjever.hr
31.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.