Now Reading:
Studenti tajno snimili spolni odnos mladića i djevojke na tulumu, pa dijelili snimke – prijeti im zatvor
Full Article 2 minutes read

Studenti tajno snimili spolni odnos mladića i djevojke na tulumu, pa dijelili snimke – prijeti im zatvor

Protiv dvojice studenata koji su na tulumu u kući na zagrebačkom području mobitelom snimali i dijelili snimke djevojke i mladića u spolnom odnosu u spavaćoj sobi podignute su optužnice, a tereti ih se za neovlašteno snimanje i povredu prava privatnosti, piše Danica.hr.

Tulum se dogodio u listopadu između 1 i 4:30 u kući na zagrebačkom području, a prema optužnici, u jednom trenutku djevojka i mladić povukli su se na kat, u spavaću sobu. Petorica studenata popela se na balkon i kroz rolete gledala što par radi, a student Luka (18) sve je snimao s mobitelom te proslijedio drugom studentu, također Luki (19), a on svom prijatelju Luki (20).

Za sve je doznao i tadašnji partner djevojke koji nije bio na tulumu i koji je svjedočio da je za snimku doznao od Luke (20), no s obzirom da on nije nikome poslao snimku, državno odvjetništvo odustalo je od njegova progona.

Policija i tužitelji su tijekom istrage ispitali 18 osoba, pregledali mobitele i sporne videosnimke. Tužitelji su nakon toga podignuli optužnicu protiv Luke koji je snimao i Luke koji je snimku proslijedio svom prijatelju i predložili kaznu od šest mjeseci uvjetnog zatvora, piše Danica.hr.

www.sjever.hr / danica.hr

Input your search keywords and press Enter.