Now Reading:
Film snimljen u Ludbregu predstavit će se u Španjolskoj!
Full Article 1 minutes read

Film snimljen u Ludbregu predstavit će se u Španjolskoj!

Grad Ludbreg u suradnji s partnerima organizirao je projektno događanje po projektu „InCoop“ koji je financiran iz programa Europa za građane. Projekt uključuje projektne partnere iz Bugarske, Hrvatske, Italije, Poljske, Portugala, Slovačke i Španjolske, i ukupne je vrijednosti 148.680 €.

Po projektnom događanju koje je održano 18. i 19. lipnja 2022. godine, Ludbreg su posjetiti partneri iz Slovačke i Španjolske, te se po prvi put uživo susreli s predstavnicima iz Hrvatske. Projektni događaj okupio je preko 130 sudionika i bio je usmjeren na jačanje građanske participacije i aktivnosti jedinica lokalne samouprave spram građana. U sklopu projektnog događaja, sudionici su posjetili Arheološki park Iovia, upoznali se s Otokom mladosti te s znamenitostima i atrakcijama Grada Ludbrega.

Sljedeća aktivnosti koja se organizira po projektu bit će održana kod španjolskog partnera, LA COSECHA, organizacije civilnog društva koja koristi video produkciju kao alat društvene transformacije. Španjolski partner će po prvi puta na sljedećem događanju javnosti predstaviti izrađeni dokumentarni film o građanskom sudjelovanju koji je sniman u Ludbregu i ostalim gradovima partnera.

Planirani završetak projekta je u rujnu 2022. godine.

sjever.hr/ludbreg.hr
03.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.