Now Reading:
Varaždinac Mateo Žugec osvojio zlato na Svjetskom kupu u Sloveniji: Presretan sam i prezadovoljan sobom!
Full Article 1 minutes read

Varaždinac Mateo Žugec osvojio zlato na Svjetskom kupu u Sloveniji: Presretan sam i prezadovoljan sobom!

Mateo Žugec. 20-godišnji Varaždinac, član GK Vindije, osvojio je zlato na konju s hvataljkama na Svjetskom kupu u Sloveniji. U svom trećem finalu Svjetskog kupa u karijeri osvojio je drugu medalju i u samo tri tjedna srebru iz Varne dodao i zlato iz Kopra, objavila je Hina a prenosi Hrvatski gimnastički savez.

-Držim ovu zlatnu medalju u ruci i nemam riječi. Ne mogu vjerovati da sam samo u tri nastupa na Svjetskim kupovima uzeo i srebro i evo, ovaj put zlato. Presretan sam i prezadovoljan sa sobom – rekao je Mateo.

Dodao je kako se nada da će se tako nastaviti i na Mediteranskim igrama u Alžiru.

Na tom izuzetnom sportskom ostvarenju mladom varaždinskom sportašu i njegovom treneru Emilu Šanjeku čestitku su uputili varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković.

“Već nakon osvajanja srebrne medalje na Svjetskom kupu u Bugarskoj, bilo je jasno da Mateo Žugec spada u sam svjetski vrh gimnastičara u disciplini konja s hvataljkama. Višegodišnji rad i trud oplemenjen je ocjenom 14,050 i prvom zlatnom medaljom na najprestižnijem svjetskom gimnastičkom natjecanju. Bravo Mateo, bravo Emil!

www.sjever.hr/HGS
18.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.