Now Reading:
Zamjenik Marković otvorio Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u atletici koje je okupilo 704 najboljih mladih atletičara
Full Article 2 minutes read

Zamjenik Marković otvorio Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u atletici koje je okupilo 704 najboljih mladih atletičara

Na sportskom centru „Sloboda“, zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković u subotu je otvorio Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u atletici za mlađe i starije kadetkinje i kadete koje se u organizaciji Atletskog kluba „Sloboda“ Varaždin i Hrvatskog atletskog saveza održava 18. i 19. lipnja 2022. godine. Otvorenju natjecanja odazvao se i predsjednik Hrvatskog atletskog saveza Ivan Veštić.

Zamjenik gradonačelnika pozdravio je atletičare i izrazio im dobrodošlicu u Varaždin.

-Zadovoljstvo mi je što vas mogu pozdraviti na našem stadionu Sloboda. Znamo da je atletika kraljica sportova, a danas je ovdje žestoka konkurencija najboljih mladih atletičara u Hrvatskoj. Vjerujem da ćete dati najbolje od sebe da se iskažete i zato bih volio da se ovdje osjećate ugodno i dobrodošlo. Varaždin se kao grad sporta ponosi sa svojim atletičarima i sportašima i zato nam je uvijek drago biti domaćin ovakvih natjecanja. Želim vam odlične rezultate i puno uspjeha!“ – rekao je zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković.

Na natjecanje je prijavljeno 704 mladih atletičara i atletičarki iz 49 atletskih klubova Hrvatske, a mjerenje atletskih rezultata povjereno je Zboru atletskih sudaca Varaždin. Atletsko prvenstvo u Varaždinu najmasovnije je u Hrvatskoj,  a ujedno je i prilika za postizanje normi za međunarodna natjecanja.

www.sjever.hr
18.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.