Now Reading:
Župan Koren na otvorenju obnovljenog društvenog doma vrijednog više od 7 milijuna kuna: Ovako uređen objekt značajno će doprinijeti kvaliteti života mještana
Full Article 1 minutes read

Župan Koren na otvorenju obnovljenog društvenog doma vrijednog više od 7 milijuna kuna: Ovako uređen objekt značajno će doprinijeti kvaliteti života mještana

Koprivničko-križevački župan Darko Koren sudjelovao je na svečanom otvorenju rekonstruiranog društvenog doma u naselju Carevdar na kojem su izvedeni radovi vrijedni 7,1 milijun kuna.

Projektom je obnovljena fasada i krov na domu, obnovljena i opremljena zajednička dvorana društvenog doma, sanitarni čvor, kuhinja te prostor dječje igraonice.

Vrpcu je prerezao križevački gradonačelnik Mario Rajn, a župan je pozdravivši okupljene goste i uzvanike istaknuo kako će prekrasno uređen objekt značajno doprinijeti kvaliteti života te omogućiti mještanima bolje uvjete za brojne sadržaje koji će se odvijati u novim prostorima.   

Nakon prigodnih govora uslijedila je dodjela zahvalnica svima koji su zaslužni za rekonstrukciju društvenog doma, svima koji su svojim nastupima ili pak kroz sponzorstva obogatili i pomogli u održavanju svečanosti otvorenja društvenog doma u Carevdaru.

Tom su prigodom održani i nastupi učenika Osnovne škole „Vladimir Nazor“ Područne škole Carevdar, školskog benda Osnovne škole „Vladimir Nazor“ Križevci, Križevačkih mažoretkinja i KUD-a Prigorje, a svečanost su svojim sudjelovanjem obogatile i članice Križevačke djevojačke straže.

sjever.hr/kckzz.hr
13.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.