Now Reading:
Bernardić iz Krapine poručio: Hajdaš Dončić se pored Pavića može doslovno sakriti u mišju rupu, a možda bi mu to bilo i bolje!
Full Article 1 minutes read

Bernardić iz Krapine poručio: Hajdaš Dončić se pored Pavića može doslovno sakriti u mišju rupu, a možda bi mu to bilo i bolje!

Bivši predsjednik SDP-a i zastupnik Kluba Socijaldemokrata Davor Bernardić u utorak je iz Krapine poručio kako se Hajdaš Dončić može sakriti u mišju rupu.

Naime, u Krapini je predstavljena udruga Socijaldemokrata koja osim na hrvatskoj, pokušava pronaći svoje mjesto i na zagorskoj političkoj sceni i tako biti konkurencija trenutnoj ljevici predvođenoj SDP-om.

Nakon što smo od šefa zagorskog SDP-a Siniše Hajdaša Dončića pokušali doznati kako komentira dolazak svojih bivših stranačkih kolega u Zagorje na što smo dobili kratak, ali jasan odgovor: „Ne zanimaju me”, saborski zastupnik Bernardić za naš se portal osvrnuo na njegove riječi poručivši da će on proći kroz svoju katarzu.

-On je trenutno u kadroviranju u Zagrebačkom Holdingu tako da se uopće ne bavi s problemima Zagoraca i Zagorki, ali se njima bavi Željko Pavić koji je najaktivniji zastupnik u Hrvatskom saboru i najaktivniji zastupnik sa sjevera. Hajdaš Dončić se pokraj Pavića može doslovno sakriti u mišju rupu, a možda bi mu to bilo i bolje – rekao je Bernardić.

tklopotan / www.sjever.hr
11.05.2022.

Input your search keywords and press Enter.