Now Reading:
Društvo naša djeca i Grad Zlatar pozivaju: Prvi maj provedite na obiteljskom druženju i pikniku na Majeru
Full Article 2 minutes read

Društvo naša djeca i Grad Zlatar pozivaju: Prvi maj provedite na obiteljskom druženju i pikniku na Majeru

Povodom Dana Grada Zlatara, Društvo naša djeca i Grad Zlatar za Prvi maj pripremaju obiteljski piknik na Majeru. Praznik rada idealno je vrijeme za provesti dan u prirodi s obitelji, zbog čega pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže i ponove prošlogodišnje iskustvo upotpunjeno novim sadržajima.

Polazak će biti u nedjelju, 1. svibnja u 10 sati kod Lovačkog doma u Martinšćini, a gdje će prije toga, u 9.30 sati svi koji će naručiti hranu moći preuzeti svoje vaučere, upute i vrećicu za smeće.

S obzirom da put do planinarske kuće Majer nije zahtjevan, dobrodošla su i mala djeca koja će ga bez problema savladati. Tamo vas očekuje obitelj Hanžek koja će posluživati ručak od 12 sati, a organizatori poručuju kako će moguće donijeti svoju hranu ili pak dolaskom na Majer pojesti prefinu porciju roštilja što je potrebno prethodno najaviti slanjem poruke na broj 098/251-591.

Cijena porcije roštilja iznosi 30 kuna, a radi bolje organizacije i pripreme, prijavom na ovaj broj mobitela potrebno je javiti ime i prezime te broj porcija koje se preuzimaju vaučerom i plaćaju na licu mjesta.

Moguće je birati između odraslog i dječjeg menija, a zadnje prijave primaju se do ovog četvrtka do 20 sati.

Nakon ručka te voća kojim vas časte organizatori kreću ekipne igre.

Sve detaljnije informacije moguće je dobiti na broj mobitela 098/251-591.

tklopotan / www.sjever.hr
25.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.