Now Reading:
FOTO Pogledajte kako napreduju radovi na najvećim projektima u obrazovanju u Koprivničko-križevačkoj županiji
Full Article 1 minutes read

FOTO Pogledajte kako napreduju radovi na najvećim projektima u obrazovanju u Koprivničko-križevačkoj županiji

Da je Koprivničko-križevačka županija županija okrenuta budućnosti dokazuju i trenutno najveći projekti u obrazovanju koji su pred samim završetkom. Riječ je o izgradnji pet školskih sportskih dvorana u općinama Kalinovac, Rasinja, Kloštru Podravskom, Svetom Petru Orehovcu i Svetom Ivanu Žabnom te županijskog centra kompetentnosti u Koprivnici i Đurđevcu.

Kako je nedavno naglasio župan Darko Koren, riječ je o dva kapitalna projekta od iznimnog značaja za županiju vrijednima preko 140 milijuna kuna.

-Oni će dati novu perspektivu u razvoju općina i gradova, ali i kreirati modernu obrazovnu paradigmu u strukovnom obrazovanju – poručio je Koren.

Župan je prilikom obilaska radova na izgradnji školske sportske dvorane u Općini Rasinja u ožujku izrazio zadovoljstvo planiranom dinamikom i istaknuo kako će njezina izgradnja omogućiti još kvalitetnije uvjete za učenike i nastavnike, ali i cijelu lokalnu zajednicu.

S obzirom na napredak radova oni bi uskoro trebali biti dovršeni, pa će ove općine dobiti nove moderne prostore koje će osim učenika moći koristiti svi tamošnji stanovnici, a Koprivnica i Đurđevac bit će bogatiji za novi županijskog Centra kompetentnosti.

tklopotan / www.sjever.hr / FB Darko Koren
22.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.