Now Reading:
Tek tri hrvatska grada ove godine dobila prestižnu titulu „Grad za mlade” – među njima i Križevci!
Full Article 1 minutes read

Tek tri hrvatska grada ove godine dobila prestižnu titulu „Grad za mlade” – među njima i Križevci!

Ove godine samo su tri hrvatska grada dobila certifikat „Grad za mlade” čemu su se pridružila devet gradova koji već otprije nose ovu prestižnu titulu, a među njima su i Križevci, piše Gradonačelnik.hr.

Kvalitetna politika Grada usmjerena prema mladima omogućila je Gradu Križevcima dobivanje ovog hvalevrijednog certifikata, obzirom da su kriteriji koje je trebalo zadovoljiti morali postojati u vremenu od 6 mjeseci prije objavljivanja javnog poziva te ih nije bilo moguće uvesti nakon što su kriteriji postali poznati, a za pojedine kriterije bilo je nužno da se u kontinuitetu provode najmanje tri godine za redom.

Stjecanje statusa “Grad za mlade”, ali i već od ranije “Grad Križevci – prijatelj djece”, dodatni je poticaj Gradu Križevcima za daljnji rad u unapređivanju kvalitete života djece i mladih u Križevcima te jasan pokazatelj kvalitete programa koje Grad Križevci osmišljava i provodi. Ovaj nam certifikat daje dodatni vjetar u leđa da i dalje predano i marljivom radimo za mlade Križevčanke i Križevčane – rekao je gradonačelnik Mario Rajn.

www.sjever.hr / gradonacelnik.hr
22.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.