Now Reading:
Vozači, pazite što radite! U dva grada u Varaždinskoj županiji stroge policijske kontrole!
Full Article 50 second read

Vozači, pazite što radite! U dva grada u Varaždinskoj županiji stroge policijske kontrole!

policija

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske i ovog će vikenda, na svim dionicama cesta na području Varaždinske županije pojačano nadzirati ponašanje svih sudionika u prometu.

Tom će prilikom provoditi mjere i radnje na sprječavanju prekršaja iz tzv. skupine „četiri glavne ubojice u prometu“ i zaštite najugroženijih skupina sudionika u prometu.

Tijekom vikenda, policijski službenici će na području Policijske postaje Novi Marof i Policijske postaje Ludbreg ciljano pojačano nadzirati promet i kontrolirati vozače na prisutnost alkohola i/ili droga.

„Skrećemo pozornost građanima da prilikom sudjelovanja u prometu poštuju prometne propise, a posebno one koji se odnose na poštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, vožnje pod utjecajem alkohola i droga, nepropisno korištenje mobitela za vrijeme vožnje, nekorištenje sigurnosnih pojasa i druge.

Također molimo sve sudionike u prometu za strpljenje i usredotočenost na promet te da poštivanjem prometnih propisa svi zajedno doprinesemo višoj razini sigurnosti u našoj županiji”, poručuju iz PU varaždinske.

www.sjever.hr
02.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.