Now Reading:
Može li viceprvak svijeta ponovno do finala? – Dalić: Ždrijeb nije pretežak ni prelagan. Ja sam kao i uvijek optimist!
Full Article 1 minutes read

Može li viceprvak svijeta ponovno do finala? – Dalić: Ždrijeb nije pretežak ni prelagan. Ja sam kao i uvijek optimist!

Hrvatska nogometna reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Kataru igrat će u skupini F protiv Maroka, Kanade i Belgije, a na ove protivnike osvrnuo se i izbornik Zlatko Dalić najavivši kako s pripremama kreću odmah.

Hrvatska će prvo odmjeriti snage s reprezentacijom Maroka u srijedu, 23. studenog, zatim u nedjelju, 27. studenog igra protiv Kanade, a zadnji i najteži protivnik u skupini bit će Belgija koja je dugi niz godina prva na Fifinoj ljestvici i prema riječima izbornika Dalića, favorit skupine koja, kako kaže, nije ni preteška ni prelagana.

-Nema laganog ždrijeba, ovo su najbolje reprezentacije svijeta – rekao je Dalić.

Bez obzira što je Belgija favorit, Dalić naglašava kako ne smiju zanemariti ni Maroko i Kanadu. Iako možda na prvi pogled tako ne izgledaju, pojašnjava izbornik, riječ je o dvjema teškim reprezentacijama.

-Ono što je dobro je da prvo igramo s Marokom, kasnije s Kanadom, pa slijedi treća, najvažnija utakmica protiv Belgije. Mi ćemo se već sada početi pripremati, napraviti analizu naših protivnika, vidjeti što oni mogu i kako igraju, ali ja sam kao i uvijek optimist, vjerujem u našu reprezentaciju i da mi to možemo – rekao je Dalić dodavši kako njihov cilj ostaje odigrati dobre tri utakmice i za početak proći skupinu.

tklopotan / www.sjever.hr
02.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.