Now Reading:
DIGITALIZACIJA NA DJELU Dječji vrtić Ivančice ima odlične vijesti za roditelje: od ove godine upisi i online!
Full Article 1 minutes read

DIGITALIZACIJA NA DJELU Dječji vrtić Ivančice ima odlične vijesti za roditelje: od ove godine upisi i online!

Dječji vrtić Ivančice objavio je natječaj za upis djece u novu pedagošku godinu 2022./2023., a odlične vijesti za roditelje su da će svoju djecu ove godine moći upisati i online.

Vrtić će zahtjeve za upis djece zaprimati sve do 15. travnja putem sustava e-Građani. Iz vrtića mole roditelje da prije upisa provjere podatke od značaja za upis. Sve dodatne informacije dostupne su ovdje, dok upute za korištenje sustava možete pogledati ovdje.

Roditelji koji nisu u sustavu e-Građani mole se da na vrijeme pribave jednu od 27 vjerodajnica za prijavu u sustav. Natječaj traje od 1. do 15. travnja, a vrtić poziva sve roditelje da im se jave u slučaju nesnalaženja ili teškoća.

Naime, Grad Ivanec je 2020. godine iskazao podršku Dječjem vrtiću Ivančice Ivanec za sudjelovanje u projektu informatizacije procesa i uspostave cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove te je u 2021. godini potpisan i ugovor između Grada, Dječjeg vrtića i Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva.

Radi se o projektu tadašnjeg Ministarstva uprave kojim će se razviti sustav e-upisa u ustanove odgoja i obrazovanja.

www.sjever.hr / ivanec.hr
02.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.