Now Reading:
U Međimurju tijekom vikenda šest prometnih nesreća – među pijanima je najviše promila imala vozačica koja je pobjegla s mjesta nesreće
Full Article 1 minutes read

U Međimurju tijekom vikenda šest prometnih nesreća – među pijanima je najviše promila imala vozačica koja je pobjegla s mjesta nesreće

Tijekom proteklog vikenda na području Međimurske županije dogodilo se šest prometnih nesreća i to dvije s ozlijeđenim osobama, u kojima su lakše ozlijeđeni vozač i putnica te četiri prometne nesreće s nastalom materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su neprilagođena i nepropisna brzina u dvije, nepoštivanje prednosti prolaza u jednoj te ostale greške u tri prometne nesreće.

Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika prometnih nesreća tijekom vikenda utvrđena je kod četvero vozača.
Najveća koncentracija alkohola u količini od 2,01 g/kg, utvrđena je kod 37-godišnje vozačice osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka koja je u petak, 18. ožujka 2022. godine oko 17,10 sati u Čakovcu, na raskrižju ulica Ivana Mažuranića i ZAVNOH-a prouzročila prometnu nesreću s nastalom materijalnom štetom.

Naime, brzinu kretanja vozila nije prilagodila gustoći prometa tako da može vozilo pravovremeno zaustaviti pred svakom zaprekom. Zbog toga je vozilom udarila u stražnji dio osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka kojim je ispred raskrižja bila zaustavljena 32-godišnja vozačica.

Nakon što je prouzročila prometnu nesreću, 37-godišnja vozačica je vozilom napustila mjesto nesreće te je naknadno pronađena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

www.sjever.hr
21.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.