Now Reading:
Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije poziva: Je li vaša kuća za odmor „True Zagorje Home”?
Full Article 50 second read

Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije poziva: Je li vaša kuća za odmor „True Zagorje Home”?

Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije poziva pravne i fizičke osobe koje pružaju smještaj u kućama za odmor minimalne kategorizacije 3 zvjezdice da se uključe u program certificiranja obiteljskog smještaja „True Zagorje Home”.

Program označavanja kvalitete u obiteljskom smještaju pokrenula je Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije u suradnji s lokalnim i područnim turističkim zajednicama. Riječ je o sustavu standarda i mjerila kojima se želi stvoriti nova osnova za povezivanje nositelja obiteljskog smještaja. “True Zagorje Home” je dopuna postojećem sustavu kategorizacije s ciljem povećanja konkurentnosti i razine kvalitete kuća za odmor.
 
Ovim programom želi se unaprijediti ponuda obiteljskog smještaja na području Krapinsko-zagorske županije i omogućiti pravnim i fizičkim osobama povećanje kvalitete usluge i konkurentnosti.
 
Prijave s pripadajućom dokumentacijom dostavljaju se na adresu ili na e-mail nadležne turističke zajednice ili Turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije, Magistratska 3, 49000 Krapina, info@visitzagorje.hr s naznakom – Prijava na Javni poziv za certificiranje obiteljskog smještaja.
 
Detaljnije informacije dostupne su ovdje.

www.sjever.hr / visitzagorje.hr
20.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.