Now Reading:
U Domu sindikata Udruga žena “Zlatne ruke” Čakovec otvorila izložbu povodom Međunarodnog dana žena – Dodijeljena i priznanja i zahvalnice
Full Article 1 minutes read

U Domu sindikata Udruga žena “Zlatne ruke” Čakovec otvorila izložbu povodom Međunarodnog dana žena – Dodijeljena i priznanja i zahvalnice

Povodom Međunarodnog dana žena Udruga žena “Zlatne ruke” Čakovec uz podršku Grada Čakovca i Turističke zajednice grada Čakovca pripremila je jedinstvenu dvodnevnu izložbu ručnih radova u Domu sindikata. Ove godine gošće izložbe su članice Krožeka ročnih del iz Lendave koje djeluju u sastavu Sveza umirovljenika Lendava koje su se pridružile temi čipke, uskršnjih i ljubavnih motiva, cvijeća i slično.

Izložba je otvorena u subotu, a otvorenju su uz mnogobrojne podupiratelje rada “Zlatnih ruku” prisustvovali i čakovečka gradonačelnica Ljerka Cividini te međimurski župan Matija Posavec koji su ih prigodno pozdravili i čestitali im na očuvanju tradicije i lokalne kulturne baštine.

Svima prisutnima pritom je na podršci zahvalila predsjednica Udruge Ana Vrbanec i priliku iskoristila kako bi dodijelila priznanja i zahvalnice za dugogodišnji rad u Udruzi. Za petogodišnji rad priznanje je dobila Nevenka Posavec, za desetogodišnji rad Jadranka Almasi, Ana Drvenkar Brezničar, Terezija Halonja, Vera Lipović i Anka Šafarić, dok su za petnaestogodišnji rad u Udruzi nagrađene Katarina Gašparić i Katarina Kovačić.

Spomenimo kako je izložba otvorena 5. ožujka do 18 sati, dok u nedjelju, 6. ožujka od 9 do 18 sati.

www.sjever.hr / www.čakovec.hr

06.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.