Now Reading:
SK VARAŽDIN Tanja Borović obranila naslov državne prvakinje
Full Article 1 minutes read

SK VARAŽDIN Tanja Borović obranila naslov državne prvakinje

Proteklog su vikenda članice Streljačkog kluba Varaždin nastupile u Bjelovaru na pojedinačnom Prvenstvu Hrvatske za seniore i seniorke zračnom puškom.

Za SD Varaždin su nastupile Tanja Borović i Vida Puškadija. Vida je s rezultatom od 599,6 krugova osvojila 25.mjesto, dok se Tanja rezultatom iz osnovnog meča od 624,0 krugova plasirala kao 4.u finale.

U Finalnoj seriji svih osam natjecateljica kreću od 0 i Tanja je ponovno dokazala da je najbolja. Rezultatom od 250,1 osvojila je zlato i time treću godinu zaredom postala državna prvakinja Hrvatske u toj disciplini i kategoriji. Ovog puta u Bjelovaru je obranila naslov državne prvakinje iz Dubrovnika prošle godine.

U nastavku sezone Tanju očekuju brojna natjecanja, a od bližih je odlazak na SK u Kairo, Egipat sljedećeg četvrtka, gdje će nastupati za reprezentaciju Hrvatske u disciplinama zračnom i malokalibarskom puškom.

Nakon SK u Kairu, čeka ju Europsko prvenstvo u Norveškoj krajem ožujka, gdje će također nastupati za reprezentaciju hrvatske u svim disciplinama zračnog oružja.

www.sjever.hr
21.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.