Now Reading:
Tražite posao? Donosimo TOP 10 poslova na sjeveru Hrvatske
Full Article 4 minutes read

Tražite posao? Donosimo TOP 10 poslova na sjeveru Hrvatske

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s traži Radnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Varaždin. Poslodavac nudi stabilno i sigurno radno mjesto, rad na puno ili nepuno radno vrijeme uz stimulativna primanja. Prijave se zaprimaju do 27.01.2022. brzo i jednostavno putem brze prijave.

TS Prom trgovina d.o.o. zapošljava Komercijalista u prodaji priključnih gospodarskih vozila u Čakovcu. Prijave se zaprimaju do 31.01.2022. Traži se kandidat spreman na terenski rad sa završenom srednjom ili višom stručnom spremom te 2 godine radnog iskustva. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Hanjes d.o.o. trži Skladištara (m/ž). Mjesto rada je Trnovec Bartolovečki, Varaždin. Posao obuhvaća pakiranje i obilježavanje proizvoda, pripremu i isporuku robe te utovar i istovar iste. Prijaviti se možete do 31.01.2022. putem brze prijave.

Knauf Insulation d.o.o. zapošljava Električara (m/ž) u Novom Marofu. Prijave se zaprimaju do 26.01.2022. putem brze prijave.

Bistro Barracuda d.o.o. traži Voditelja ugostiteljskog objekta (m/ž) u Prelogu. Prijaviti se možete do 17.02.2022. Za posao je potrebna završena srednja škola u trajanju od 3 godine, a iskustvo je poželjno, no nije uvjet. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Mamut Fortis d.o.o. / Arena traži Operatera / Blagajnika u kladionici (m/ž). Mjesto rada je Breznički Hum, a rok za prijavu je 31.01.2022. Poslodavac nudi stimulativna primanja uz dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje te rad u ugodnoj atmosferi. Prijavite se brzo i jednostavno ovdje.

Presečki Grupa d.o.o. zapošljava Automehaničara (m/ž). Rad se izvršava u Krapini i Varaždinu. Prijaviti se možete do 25.01.2022. putem brze prijave.

KTC d.d. zapošljava Prodavača na benzinskoj stanici (m/ž) u Zaboku. Kandidat treba imati završenu srednju stručnu spremu trgovačkog ili sličnog smjera. Prijave se zaprimaju do 26.01.2022. putem brze prijave.

Knauf Insulation d.o.o. zapošljava Proizvodno-transportnog radnika (m/ž) u Novom Marofu. Posao uključuje slaganje gotovih proizvoda na drvene ili metalne palete, vizualnu kontrolu kvalitete proizvoda te etiketiranje istih. Prijave se zaprimaju do 31.01.2022. ovdje.

Terme Stubaki d.o.o. traže Fizioterapeuta /Masera (m/ž). Mjesto rada su Stubičke Toplice. Prijave se zaprimaju do 27.01.2022. Poslodavac traži 2 radnika koji će brinuti o zdovoljstvu njihovih gostiju i nalaziti načine kojima će ispuniti njihove zahtjeve. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

sjever.hr 22.01.2022.

Input your search keywords and press Enter.