Now Reading:
Punih 45 dana čiste uživancije za velike i male – Završila manifestacija Advent u Planinarskom gradu
Full Article 3 minutes read

Punih 45 dana čiste uživancije za velike i male – Završila manifestacija Advent u Planinarskom gradu

Nakon punih 45 dana završila je manifestacija Advent u Planinarskom gradu. Kraju je privedena u nedjelju navečer, završnim klizanjem mnoštva raspoložene djece i mladih na 350 ledenih kvadrata.
Manifestacija je ove sezone prvi put održana u novouređenom gradskom parku, koji se s paviljonom kao otvorenom pozornicom, pokazao kao sjajno mjesto za organizaciju niza različitih sadržaja te za zabavu i druženje.

Tijekom proteklih mjesec i pol dana posjetiteljima su na raspolaganju uz klizalište, kao najpopularniji sadržaj bili i penjačka stijena, foto kutići za velike i male, bajkoviti kutić Djeda Mraza te cijeli niz zabavnih, glazbenih, plesnih i najrazličitijih dječjih manifestacija.

Gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić uputio je zahvalu svim sudionicima i realizatorima programa.

-Zahvaljujem svim ustanovama i udrugama koje su svojim programima i sadržajima građanima uljepšali dane adventa i proteklih blagdana. Posebnu zahvalu upućujem Klubu mladih Ivanec, mališanima i odgojiteljicama Dječjeg vrtića Ivančice, Mješovitom pjevačkom zboru KUD-a Rudolf Rajter, Ženskom vokalnom sastavu Kaliope, Plesnom klubu Ivančica, Glumačkoj družini Komedijaši iz Stažnjevca, KUD-u Salinovec te DJ-u Nesho. Velika hvala i HPD-u Ivančica, Planinarskom klubu Ivanec, Moto klubu Jal, Turističkoj zajednici Grada Ivanca te gradskim službama i svima ostalima koju su uložili ogroman trud u realizaciju ove zahtjevne manifestacije iza koje stoji Grad Ivanec – istaknuo je gradonačelnik.

sjever.hr/ ivanec.hr 17.01.2022.

Input your search keywords and press Enter.