Now Reading:
U Varaždin stiže hrvatska glazbena diva Doris Dragović – nabavite ulaznice na vrijeme!
Full Article 2 minutes read

U Varaždin stiže hrvatska glazbena diva Doris Dragović – nabavite ulaznice na vrijeme!

Arena Varaždin 5. ožujka postat će mjesto gdje će uz svu eleganciju i profinjenost cijela Arena uživati u pjesmama Doris Dragović, snažnog, moćnog i specifičnog vokala.

Nakon rasprodanog zagrebačkog koncerta u Areni Zagreb, gdje je pjevala svoje najveće hitove s više od 18 tisuća posjetitelja, hrvatska glazbena diva spremna je zagrijati glasnice i srca svih onih koji će doći na njezin koncert u Arenu Varaždin, a organizatori vjeruju da će joj i varaždinska publika pružiti jednaku emociju.

Doris koja već dugi niz godina puni najveće dvorane diljem Hrvatske, po prvi će puta nastupiti i u varaždinskoj Areni, gdje 5. ožujka sprema pravi glazbeni spektakl, a upotpunit će ga svojim najvećim hitovima kao što su „Malo mi za sriću triba“, “Željo moja”, “Jedini”, “Sedam mora, sedam gora”…

Ovo je zasigurno jedno od najvećih glazbenih događaja 2022. godine, a sigurni smo kako će Doris ispuniti očekivanja mnogobrojne publike, ali i rasplamsati atmosferu.
Svaki njezin koncert je jedinstven i svakom svom nastupu pristupa na drukčiji način pa iz tog razloga ni ne čudi kako su dvorane pretijesne za sve koje ju žele čuti uživo, jer ova glazbena diva to čini već punih 39 godina koliko traje njezina karijera.

Priliku za čuti jedan od najljepših vokala na ovim prostorima se bliži, a vi kako biste osigurali svoje ulaznice na vrijeme, požurite na prodajna mjesta: BP Petrol, Mjenjačnica Exchange, Tisak Media i Eventim.

www.sjever.hr
02.1.2022.

Input your search keywords and press Enter.