Now Reading:
Nova godina donosi i novu ponudu poslova! Donosimo top 10 poslovnih prilika na području sjeverne i sjeverozapadne Hrvatske!
Full Article 3 minutes read

Nova godina donosi i novu ponudu poslova! Donosimo top 10 poslovnih prilika na području sjeverne i sjeverozapadne Hrvatske!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih ponuda, ne propustite priliku i prijavite se! Sretno!

Sjeverni.FM traži voditelja (m/ž) radija. Mjesto rada je Varaždin, a prijaviti se možete do 16.01.2022. Od kandidata se očekuju dobre komunikacijske vještine, pismenost, odgovornost i marljivost u radu. Prijavite se putem brze prijave.

REINOX d.o.o. zapošljava tri zavarivača (m/ž) u Brezju. Prijave se zaprimaju do 31.01.2022. Poslodavac traži 5 radnika sa završenom srednjom stručnom spremom koji će izvršavati zavarivanje inox pozicija. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

VIP Digital d.o.o. zapošljava radnika (m/ž) u marketingu u Varaždinu. Rok za prijavu je 16.01.2022. Traži se asistent u kreiranju promocija, oglasa i press materijala. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

Perutnina Ptuj – Pipo d.o.o. traži administratora (m/ž) u proizvodnji. Mjesto rada je Čakovec, a prijave na natječaj zaprimaju se do 04.01.2022. Traže 2 radnika koji će izvršavati operativne zadatke u SAP sustavu. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Ekopek d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Varaždinu. Prijave se zaprimaju do 07.01.2022. Glavna zaduženja su prodaja pekarskih proizvoda i priprema osnovne brze hrane te rad na blagajni. Podatke za prijavu pronađite ovdje.

VIP Digital d.o.o. traži novinara na portalu (m/ž) u Varaždinu. Prijaviti se možete do 16.01.2022. Traži se osoba s radnim iskustvom u novinarskom poslu. Bitno je dobro poznavanje hrvatskog jezika, a uz to su potrebne dobro razvijene prezentacijske i komunikacijske vještine. Prijaviti se možete ovdje.

Sjeverni.FM zapošljava voditelja marketinga – prodaje oglasnog prostor (m/ž) u Varaždinu. Prijave se zaprimaju do 16.01.2022. Voditelj će biti zadužen za planiranje, organiziranje i vođenje aktivnosti prodaje oglasnog prostora. Prijave se zaprimaju putem brze prijave na linku.

Plinka-Puh d.o.o. traži djelatnika na benzinskoj postaji (m/ž) u Mokricama. Prijave se zaprimaju do 31.01.2022. Poslodavac omogućuje kontinuirano usavršavanje, mogućnost napretka unutar tvrtke i redovna primanja. Moguće je zapošljavanje i umirovljenika. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

Metalska industrija Varaždin d.d. traži radnika (m/ž) za strojnu izradu kalupa. Mjesto rada je Varaždin, a prijave traju do 28.01.2022. Posao obuhvaća izradu kalupa na stroju za kalupiranje za lijevanje u pijesak. Traži se kandidat metalske ili slične struke spreman na učenje i odgovoran prema poslu. Podaci za prijavu nalaze se ovdje.

Trgocentar zapošljava mesara (m/ž) u Zaboku. Prijaviti se možete do 16.01.2022. Poslodavac traži 2 radnika koji će vršiti poslove izlaganja i prodajte mesa te savjetovanje kupaca. Sve informacije za prijavu potražite na portalu posao.hr.

Više poslova potražite klikom na link i pretražite trenutno raspoložive radne pozicije za prijavu. Sretno u potrazi!

www.sjever.hr
02.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.