Now Reading:
Varaždinski SDP: Možemo biti zadovoljni proteklom godinom!
Full Article 2 minutes read

Varaždinski SDP: Možemo biti zadovoljni proteklom godinom!

Na kraju još jedne uspješne godine, varaždinski SDP u utorak je organizirao tradicionalno druženje s novinarima koje je bilo i prilika za osvrt na proteklu godinu, ali i najavu iduće.

Zahvalivši medijima na dobroj suradnji u protekloj godini predsjednica Županijske organizacije SDP-a Varaždinske županije Barbara Antolić Vupora naglasila je kako su oni ti koji su ljudima u vrijeme pandemije omogućili da budu u tijeku s aktualnim događajima.

-SDP kao politička opcija doista može biti zadovoljna proteklom godinom jer smo napravili ono što nismo uspjeli svih ovih godina, a to je da je naš kandidat postao gradonačelnikom Varaždina i pokazuje kako je to kada grad vodi socijaldemokrat. Vodi se računa o malim projektima za ljude, imamo otvoren proračun, a pritom ne zaobilazimo ni velike infrastrukturne projekte – rekla je Antolić Vupora.

Dodala je kako se takvi projekti već vode diljem Varaždinske županije gdje SDP ima svoje načelnike. To su Općina Maruševec s načelnikom Mariom Klapšom i Općina Petrijanec s načelnikom Željkom Posavcem. Naglasivši kako su svi članovi SDP-a u proteklom razdoblju odigrali važnu ulogu, posebno istaknuvši Forum mladih SDP-a, Antolić Vupora poručila je kako je važno biti dio tima u razdoblju u kojem možemo računati na realizaciju velikih projekata, bez obzira na stranačke boje.

Izvršni tajnik nacionalnog SDP-a i načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec zahvalio je na dobroj suradnji u ovoj godini, u nadi da će se tako nastaviti i iduće godine.

Predsjednik varaždinske Gradske organizacije SDP-a i zamjenik gradonačelnika Varaždina Miroslav Marković istaknuo je da iako su odnosi s medijima ponekad turbulentni, SDP se zalaže za pravdu, jednakost i ravnopravnost zbog čega od medija jedino očekuju da budu objektivni.

-SDP se vraća na ono što je, da vodi takve politike koje će naši sugrađani prepoznati. Prepoznali su te politike samim time što su odabrali mene i gradonačelnika Bosilja da vodimo ovaj grad i predstavljamo SDP u pravom svijetlu – poručio je Marković poželjevši svima uspješnu 2022. godinu.

tklopotan / www.sjever.hr
28.12.2021.

Input your search keywords and press Enter.