Now Reading:
Iz Vindije poručili: Nemamo nikakvu namjeru prodavati bilo koji dio svojih dionica Koke
Full Article 1 minutes read

Iz Vindije poručili: Nemamo nikakvu namjeru prodavati bilo koji dio svojih dionica Koke

Veliku pažnju javnosti izazvala je informacija da Kutjevo d.d. želi varaždinsku Koku, odnosno da su iz te tvrtke poslali poruku svim dioničarima Koke da razmisle i donesu odluku žele li svoje dionice prodati njima.

Upravi Koke dostavljen je dopis o stavu Vindije i toj temi.

“Ovim putem želimo informirati Upravu Koke, ostale dioničare i sve zainteresirane strane, da Vindija d.d. kao većinski vlasnik, i s današnjim danom imatelj 96,36 posto ukupno izdanih dionica, nema nikakvu namjeru niti sada niti u narednom razdoblju prodavati bilo koji dio svojih dionica Koke. Osim toga, Vindija d.d. u ovome trenutku s nikime ne vodi niti ima namjeru voditi razgovore oko prodaje dionica Koke”, ističe se u dopisu koji je Upravi Koke poslao predsjednik Uprave Vindije, Nenad Klepač.

“Naime, Koka je integralni dio poslovanja Vindija Grupe i jedna je od naših ključnih članica. Kao takva je dio naše poslovne strategije te zajedno s mliječnim poslovanjem čini cjelinu našeg poslovanja u prehrambenoj industriji te prisutnosti na tržištima RH, regije i ostalog izvoza”, ističe se u dopisu.

www.sjever.hr
09.12.2021.

Input your search keywords and press Enter.