Now Reading:
Počinje Adventska zafrkancija u Zaprešiću: pripremite klizaljke – danas je besplatno!
Full Article 2 minutes read

Počinje Adventska zafrkancija u Zaprešiću: pripremite klizaljke – danas je besplatno!

U petak započinje Adventska zafrkancija u Zaprešiću, a tijekom cijelog dana klizanje će biti besplatno.

Pripremite klizaljke i požurite na omiljenu zimsku aktivnost. U 19 sati se uz glazbeni program i nastup Zagrebačkih pahuljica na ledu pale lampice pa veselo iščekivanje Božića može započeti.

Advent će trajati sve do 9. siječnja i u tom periodu ugostiteljske kućice će od ponedjeljka do četvrtka raditi od 16 do 22 sata, a od petka do nedjelje do ponoći.

Klizalište će svaki dan raditi od 12 do 22 sata, a cijena klizanja iznosit će 10 kuna, dok će najam klizaljki biti 5 kuna.

Bogat program očekuje vas već ovog vikenda, a nakon prigodnog paljenja lampica u petak, pozornicu preuzima DJ Sanja Pandurić. U subotu u jutarnjim satima započinju božićne radionice i igre za najmlađe, u 12 sati očekuje vas vođena tura pod nazivom „Europski adventi u Zaprešiću”, a klince u 16 sati očekuje prava detektivska božićna escape tura.

Djeca će svaku nedjelju uživati u potrazi za adventskim blagom, a ove će uz paljenje druge adventske svijeće i baletnu izvedbu, ugođaj upotpuniti Gibbsy jazz trio live i pjesma zaprešićkih čestitara. Cijeli program dostupan je ovdje.

www.sjever.hr / FB Grad Zaprešić
03.12.2021.

Input your search keywords and press Enter.