Now Reading:
PRAVI DUH BLAGDANA: Kupnjom prigodnih čestitki međimurske zaklade solidarnosti “Katruža” učinite dobro djelo!
Full Article 2 minutes read

PRAVI DUH BLAGDANA: Kupnjom prigodnih čestitki međimurske zaklade solidarnosti “Katruža” učinite dobro djelo!

Međimurska zaklada solidarnosti “Katruža” osnovana 6. studenog 2000. godine od strane Skupštine Međimurske županije provodi brojne aktivnosti humanitarnog karaktera, a sve s ciljem pružanja pomoći građanima s područja Međimurske županije, za potrebe liječenja, rehabilitacija, operacija, transplantacija organa, nabave pomagala za invalidne osobe, te nabavu lijekova u slučaju kada zdravstveno osiguranje ne podmiruje troškove ili ih ne podmiruje u cijelosti.

Budući da se bliže blagdani, Zaklada i ove godine na prodaju nudi prigodne božićne i novogodišnje čestitke koje možete nabaviti po cijeni od 5 kuna što uključuje i kuvertu. Kako ističu iz zaklade, motivi na ovogodišnjim čestitkama odabrani su od strane fotografa s područja Međimurja, a osim čestitki, Zaklada u blagdanskoj ponudi ima i zakladne suvenire te zakladnu krpu s motivima cvijeta katruže.

Navedeno možete kupiti u Uredu Zaklade, Međimurska županija, R. Boškovića 2, naručiti na telefon 040-374-020 ili mailom danica.holcinger@medjimurska-zupanija.hr. Važno je za naglasiti, kako zaklada svoje proizvode šalje i van Međimurske županije, za što informacije možete dobiti na ranije navedenim kontaktima. Također, jednu od narednih subota, organizirati će se i prodaja na štandu u Međimurju, o čemu više informacija donosimo uskoro!

Dobro je podsjetiti kako članarine i donacije možete uplatiti na žiro-račun “Katruže”:

POSLOVNI RAČUN MEĐIMURSKE ZAKLADE SOLIDARNOSTI “KATRUŽA”
IBAN: HR13 2484008 1100782014, RBA
OIB: 586 319 000 77

mčaržavec/www.sjever.hr
24.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.