Now Reading:
ODLIČAN ODAZIV U Varaždinskoj županiji u subotu cijepljeno gotovo 900 ljudi
Full Article 2 minutes read

ODLIČAN ODAZIV U Varaždinskoj županiji u subotu cijepljeno gotovo 900 ljudi

Na cijepnim punktovima u Varaždinskoj županiji, ove je subote cijepljeno gotovo 900 ljudi.

Podsjetimo, cijepljenje se odvijalo u subotu od 8 do 14 sati u domovima zdravlja u Ludbregu, Novom Marofu i Ivancu, a kako je potvrdio ravnatelj Doma zdravlja Varaždinske županije Renato Podbojec, prema prvim informacijama u Ludbregu je cijepljeno 289 osoba, u Ivancu 321, a u Novom Marofu njih 286.

S obzirom na velike gužve koje su se prethodnih tjedana pojavile na cijepnim punktovima diljem zemlje i na činjenicu da je prije dva tjedna u Ludbregu u dva dana cijepljeno više od tisuću ljudi, provjerili smo kakva je situacija bila danas.

Kako je naglasio ravnatelj Podbojec, nema informacija o velikim gužvama, a svi koji su došli na cijepljenje su cjepivo i primili.

-Kada smo prvi puta organizirali cijepljenje u Novom Marofu, liječnici su primijetili da su dolazili i ljudi okolnih gradova te s područja Ivanca, bez obzira na informaciju o tome da će se cijepljenje provoditi i u Ivancu i u Ludbregu – poručio je ravnatelj Podbojec koji kaže kako ova informacija ne čudi s obzirom na uvođenje obaveznih covid potvrda u javne i državne službe, ali i na porast broja novooboljelih.

Foto: arhiva
tklopotan / www.sjever.hr
20.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.