Now Reading:
Želite naučiti nešto više o jednoj od najkorisnijih sportskih aktivnosti? AK Međimurje uskoro pokreće Školu trčanja – prijavite se
Full Article 1 minutes read

Želite naučiti nešto više o jednoj od najkorisnijih sportskih aktivnosti? AK Međimurje uskoro pokreće Školu trčanja – prijavite se

Atletski klub Međimurje pokreće Školu trčanja za odrasle koja će se održavati na atletskoj stazi stadiona SRC Mladost, a prvi trening zakazan je za ponedjeljak, 15. studenog u 17 sati.

Svi oni koji žele nešto više naučiti o trčanju i svemu onome što je bitno za pravilnu pripremu i upražnjavanje ove izuzetno korisne sportske aktivnosti, moći će to saznati od trenera iz redova AK Međimurje koji će svoja iskustva prenijeti na sve one koji nisu imali priliku aktivnije baviti se sportom ili rekreacijom a sada su to odlučili činiti zbog zdravlja ili zadovoljstva koje projicira sportska aktivnost.

Ciljevi su polaznike naučiti kako se baviti trčanjem, kako koristiti pravilnu tehniku trčanja i disanja, kako se pravilno hraniti te pravilno planirati i birati duljine utrka te kako stvoriti naviku redovitog vježbanja radi postizanja što boljeg zdravlja.

Treninzi će se održavati ponedjeljkom i srijedom od 17 do 18 sati, a cijena iznosi 150 kuna mjesečno.

Detaljnije informacije moguće je dobiti putem e-maila: info@akm.hr ili mobitela: 098/893-084, a prijavnica se nalazi ovdje.

www.sjever.hr
09.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.