Now Reading:
Kramarić: Bit će teško protiv Albanije, ali fokus je na tri boda
Full Article 2 minutes read

Kramarić: Bit će teško protiv Albanije, ali fokus je na tri boda

Hrvatsku u srijedu očekuje popravni ispit protiv Albanije nakon poraza od Španjolske. To je za Vatrene “biti ili ne biti” jer bi poraz ali i neodlučenih ishod jako umanjio mogućnost za prolazak u daljnje natjecanje. Utakmicu te mogućnosti Albanije najavio je Andrej Kramarić.

Gledali smo utakmicu između Albanije i Italije. Albanija će se organizirano braniti, a mi ćemo pokušavati pronaći te zone u kojima možemo biti opasni, možda su protiv Albanije izgledali njihovi bekovi malo slobodniji, ali nikad ne znate što nosi utakmica. Albanci će biti tristo posto motivirani, prvi su im nastupi na velikim turnirima, neće biti lako. Znamo da je teško probijati defenzivne protivnike, bit će jako bitno strpljenje, iskoristiti prilike koje se događaju. I biti defenzivno odgovoran da ne bude njihovih kontri. To će biti slična utakmica kao protiv Italije – kazao je Kramarić koji je nedavno zabio “hat-trick” Bayernu pa je dobio pitanje bi li mu draži bio gol protiv Albanije…

Svaki gol je poseban. Za mene i momčad, mislim da je teško to uspoređivati, vraćati se na nešto prije mjesec dana. Tad sam uživao, izborili smo Europu s Hoffenheimom, ali neću pričati o nećemo što je bilo prije mjesec dana. Tu smo zbog reprezentacije i Eura, ne treba se vraćati u prošlost. Dat ću sve od sebe za momčad i Hrvatsku, za pobjedu. Nije bitno tko zabija. Fokus na tri boda, ma neka bude kao i protiv Rusije u Splitu, neka bude autogol, samo da dobijemo – poručio je Kramarić.

Utakmica protiv Albanije je na rasporedu u srijedu od 15.00 sati.

FOTO: Arhiva

sjever.hr 17.06.2024.

Input your search keywords and press Enter.