Now Reading:
KONSTITUIRAN SAVJET MLADIH OPĆINE BEDEKOVČINA: na čelu Zdravko Jakuš uz zamjenicu Doroteu Valjak
Full Article 2 minutes read

KONSTITUIRAN SAVJET MLADIH OPĆINE BEDEKOVČINA: na čelu Zdravko Jakuš uz zamjenicu Doroteu Valjak

Na konstituirajućoj sjednici Savjeta mladih Općine Bedekovčina koja se održala u petak, 29. listopada, za predsjednika Savjeta jednoglasno je izabran Zdravko Jakuš, a za njegovu zamjenicu jednoglasno je izabrana Dorotea Valjak.

Sjednici su prisustvovali i predsjednik Općinskog vijeća Općine Bedekovčina Marko Ocvirek i pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela Općine Bedekovčina Sandra Vorih koji su im čestitali na izboru te dali punu podršku u njihovom budućem radu.

Savjet mladih Općine Bedekovčina je savjetodavno tijelo Općine koje je osnovano s ciljem promicanja i zagovaranja prava, potreba i interesa mladih na lokalnoj razini.

Savjet mladih broji 7 članova, uključujući predsjednika i zamjenika predsjednika. Članovi Savjeta mladih i njihovi zamjenici biraju se na vrijeme od tri godine. Mandat zamjenika člana Savjeta mladih vezan je uz mandat člana Savjeta mladih.

Za članove i zamjenike članova Savjeta mladih Općine Bedekovčina na vrijeme od tri godine izabrani su: Martin Premur za člana i Božidar Novosel za zamjenika člana, Veronika Mutak za članicu i Kristijan Lončarić, za zamjenika članice, Lorena Duž za članicu i Alen Čajko za zamjenika članice, Dorotea Valjak za članicu i Petra Valjak za zamjenicu članice, Mirela Jakuš za članicu i Lucija Jakuš za zamjenicu članice, Zdravko Jakuš za člana i Kristijan Bubnjar za zamjenika člana te Lucija Gorup za članicu i Dragutin Siketić za zamjenika članice.

www.sjever.hr
02.11.2021.

Input your search keywords and press Enter.