Now Reading:
Uskoro nove opcije na WhatsAppu, jedna bi vam se posebno mogla svidjeti
Full Article 1 minutes read

Uskoro nove opcije na WhatsAppu, jedna bi vam se posebno mogla svidjeti

Svi korisnici WhatsAppa uskoro će moći koristiti nove značajke – neke trenutno spadaju u javnu betu, a druge još razvijaju te bi se tek kasnije mogle pojaviti u javnoj verziji aplikacije.

Jedna od opcija koje bi vam se mogle posebno svidjeti jest preslušavanje poruka. Naime, Facebook trenutno radi na značajki pomoću koje će korisnici moći preslušavati glasovne poruke čak i nakon što napuste razgovor. Nadogradnja će moći označene poruke staviti na vrh glavnog ekrana kako bi ih korisnici mogli preslušati i kasnije. Pored mogućnosti preslušavanja, korisnici će poruku uvijek moći pauzirati, piše Indian Express, a prenosi tportal.

Osim toga, tu je i novi dizajn balončića za razgovor. WhatsApp je nedavno izbacio verziju 2.21.200.11 bete za iOS. Nadogradnja među ostalim sadrži i redizajnirane oblačiće za razgovor. Oni su veći, zaokruženiji i šareniji od trenutnih,

Uz spomenuto, WhatsApp će uvesti i modificirane postavke za privatnost, nove opcije za sigurnosnu pohranu, ali i reakcije na poruke. Kako piše tportal, razvijaju novu značajku koja će korisnicima omogućiti reagiranje na poruke emojijima.

www.sjever.hr/tportal
20.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.