Now Reading:
Zbog izvođenja radova na preseljenju plinske redukcijske stanice Krapinčani će sutra biti bez plina!
Full Article 2 minutes read

Zbog izvođenja radova na preseljenju plinske redukcijske stanice Krapinčani će sutra biti bez plina!

Gradska plinara Krapina d.o.o., društvo s ograničenom odgovornošću u vlasništvu poduzeća Krakom d.o.o. Krapina, odnosno grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj priopćila je kako će se sutra, 20. listopada od 7:00 do 12:00 sati obustaviti isporuku plina.

Naime, do prekida isporuke plina doći će zbog izvođenja radova na preseljenju plinske redukcijske stanice. Obustava plina vrijedi za potrošače koji su priključeni na nisko tlačnu plinsku mrežu od Južne zone prema sjeveru (Zagrebačka cesta, Gajeva ulica, Trg Ljudevita Gaja, Bregovita ulica, Magistratska ulica, Ulica Matije Gupca).

Ovisno o dinamici potrošnje plina koji je akumuliran u plinskom distribucijskom sustavu do prekida isporuke plina može doći i u naselju Strahinje, naselju Podgora Krapinska, naselju Doliće, naselju Žutnica, na području općine Đurmanec te na području općine Jesenje.

Iz Gradske plinare Krapina kažu kako potrošači koji i po nastavku isporuke plina (nakon 12:00 sati) neće imati plin mogu samostalno pokušati odblokirati regulator tlaka plina koji se nalazi ispred plinomjera.

U slučaju nepovoljnih vremenskih prilika, GPK d.o.o. će odgoditi radove i o novom terminu izvođenja radova obavijestiti potrošače.

U slučaju poteškoća možete kontaktirati dežurnu službu Gradske plinare Krapina d.o.o. dostupnu 0-24, na broj telefona 091 371 17 18.

www.sjever.hr/gpk.hr/
19.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.