Now Reading:
Pijana vozačica umalo autom srušila kuću u Vinici – vatrogasci su imali pune ruke posla
Full Article 2 minutes read

Pijana vozačica umalo autom srušila kuću u Vinici – vatrogasci su imali pune ruke posla

Noćas je u Vinici s ceste automobilom sletjela 23-godišnja vozačica koja je, osim što je vozila pod zabranom, bila i pod utjecajem alkohola.

Vatrogasci iz DVD-a Vinica su noćas oko 1,39 dobili dojavu da je došlo do prometne nesreće u mjestu Vinica, Gorička b.b.. Na tehničku intervenciju izašli su s navalnim i kombi vozilom, s ukupno devet vatrogasaca.

„Dolaskom na mjesto intervencije uviđamo kako je došlo do slijetanja osobnog vozila u obiteljsku kuću te kako prijeti urušavanje ostatka kuće na osobno vozilo, u kojem se nalazi zarobljena vozačica. Na mjestu događaja dijelimo se na dvije ekipe od kojih prva ekipa pruža pomoć suvozačici koja je izašla iz vozila, a dok je druga ekipa krenula u osiguravanje objekta od daljnjeg urušavanja i uz pomoć hidrauličkog alata i lisne pile vrši oslobađanje vozačice osobnog vozila koja je ostala zarobljena u vozilu. Na mjesto događaja naknadno su pristupila tri vatrogasca JVP Varaždin koji također uz pomoć svojeg hidrauličkog alata kreću u pomoć kod spašavanje unesrećene osobe”, napisali su vatrogasci na svojem Facebook profilu.

Unesrećenu ženu vatrogasci su izvukli iz vozila uz pomoć djelatnika hitne medicinske pomoći.

Kako su za 24 sata potvrdili iz varaždinske policije, 23-godišnjakinja je vozila za vrijeme zabrane upravljanja B kategorijom, a imala je 1,30 promila alkohola.

Zbog neprilagođene brzine u raskrižju je izletjela na nogostup i nastavila se kretati, probila je ogradu i zid kuće te udarila u dvokrilna vrata. Ozlijeđenoj vozačici i njezinoj 22-godišnjoj suvozačici pomoć su pružili u varaždinskoj bolnici.

foto: dvd vinica

www.sjever.hr/24sata
18.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.