Now Reading:
DANI ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE Kušajte tradicionalne međimurske proizvode i uživajte na jesenskom sajmu u Nedelišću
Full Article 2 minutes read

DANI ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE Kušajte tradicionalne međimurske proizvode i uživajte na jesenskom sajmu u Nedelišću

U subotu, 9.10.2021., s početkom u 10:00 sati u dvorištu Lovačkog doma u Nedelišću, očekuje vas bogat izložbeno – prodajni sajam domaćih proizvoda i rukotvorina te brojne degustacije i okrjepa u sklopu 17. “Dana zahvalnosti za plodove zemlje”, najdugovječnije i najpoznatije manifestacije u organizaciji Turističke zajednice Općine Nedelišće.

I ove godine održava se u nešto izmijenjenom izdanju i u manjem obujmu nego proteklih godina. Manifestacija se seli iz sajamske dvorane MESAP-a na otvoreno.

Brojne cekerašice, pletilje, pojedinci i udruge čuvari tradicije i ručnih radova, mnoga obiteljska poljoprivredna gospodarstva i domaće radinosti ponosno će predstaviti svoje najbolje proizvode, a kroz svoje izložbene štandove svaki od njih ispričat će vam svoju priču.

Posebnu notu manifestaciji daje i degustacijski dio s tradicionalnim međimurskim proizvodima koje možete pronaći na štandu svih udruga s područja općine Nedelišće.

Svečano otvorenje manifestacije je u 10,30 sati uz blagoslov pripremljene hrane i jesenskih plodova kao zahvala na svim plodovima i darovima kojima smo tijekom godine bili podareni.

Sve do 14,00 sati očekuje vas izložbeno – prodajni sajam domaćih proizvoda i rukotvorina, brojne degustacije i okrjepa, a sve to uz dobru atmosferu i ugodan boravak u prekasnoj prirodi Lovačkog doma u Nedelišću.

Budite dio tradicije i doživite jesen u Nedelišću!

Foto: arhiva

sjever.hr/FB Visit Medjimurje/Turistička zajednica Općine Nedelišće
06.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.