Now Reading:
Bogat gastro, glazbeni i kulturno-umjetnički program 17. Bučijade Ivanić-Grada – dolazi i Petar Grašo
Full Article 2 minutes read

Bogat gastro, glazbeni i kulturno-umjetnički program 17. Bučijade Ivanić-Grada – dolazi i Petar Grašo

Od 1. do 3. listopada održava se tradicionalna gospodarsko-turistička manifestacija, 17. po redu Bučijada u Ivanić-Gradu.

Pod sloganom „Dođi, okusi, osjeti, vidi” 17. Bučijada donosi doista bogat program. Prodajni sajam bit će otvoren u subotu i nedjelju od 9 do 18 sati, a tamo ćete pronaći razne dekoracije, gastro ponudu jela te proizvoda od buča.

Na glavnoj pozornici na Trgu Vladimira Nazora u petak vas očekuje glazba iz 1970-ih i 1980-ih, a nakon službenog otvorenja u subotu u 11 sati, posjetitelji će uživati u kulturno-umjetničkom programu, nakon čega pozornicu preuzimaju „Caffe band” i „Dobra vremena”. U 19 sati dolazi Petar Grašo koji će svojim hitovima rasplesati publiku.

Nedjeljni program na glavnoj pozornici donosi bogat glazbeni program, a vrhunac je koncert Đanija Stipaničevića i Renate Sabljak s početkom u 18 sati.

Za vrijeme trajanja manifestacije Pučko otvoreno učilište Ivanić-Grad bit će domaćin izložbi, kino predstava i filmova, a u gradskom muzeju moći ćete pogledati izložbu o kulturi i povijesti Ivanić-Grada te sudjelovati u kreativnim radionicama keramike.

Na Trgu Vladimira Nazora vas osim bogatog glazbenog programa očekuju i gastro poslastice poput kremšnita od buče, a moći ćete probati i pivu od buče. Gradom će prošetati i domaći KUD-ovi, a u Vatrogasnom domu možete posjetiti 8. Izložbu gljiva i 3. Izložbu malih životinja te se provozati buča kočijom do SP Zelenjak.

U sklopu manifestacije održat će se i Festival igračaka 2021., a najmlađe posjetitelje očekuju i koncert dječjih zborova, nagradne igre, predstave, utrke, natjecanja te igraonice i radionice tijekom cijelog festivala.

Organizator ove tradicionalne manifestacije je Turistička zajednica Ivanić-Grada, a pokrovitelji su Grad Ivanić-Grad, Zagrebačka županija, Turistička zajednica Zagrebačke županije i Hrvatska turistička zajednica.

Cijeli program možete pogledati ovdje.

www.sjever.hr / zagrebacka-zupanija.hr
27.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.