Now Reading:
TJEDAN CJELOŽIVOTNOG UČENJA Evo što sprema Pučko otvoreno učilište Krapina
Full Article 1 minutes read

TJEDAN CJELOŽIVOTNOG UČENJA Evo što sprema Pučko otvoreno učilište Krapina

Pučko otvoreno učilište Krapina i ove se godine, po 15. puta uključilo u nacionalnu kampanju Tjedan cjeloživotnog učenja.

2021. godina proglašena je Godinom čitanja zbog čega se Pučko otvoreno učilište odlučilo za organizaciju kino projekcija filma Šegrt Hlapić za krapinske osnovnoškolce. Šegrt Hlapić je ekranizacija svima dobro poznatog romana Čudnovate zgode šegrta Hlapića Ivane Brlić Mažuranić, prvog hrvatskog romana za djecu. Objavljen je 1913. i zauzima važno mjesto u hrvatskoj književnosti za djecu.

15. Tjedan cjeloživotnog učenja u organizaciji Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih ove godine se obilježava od 27. rujna do 3. listopada, a cilj je promovirati različite mogućnosti cjeloživotnog učenja u Hrvatskoj te prenijeti poruku građanima o važnosti kontinuiranog učenja i obrazovanja.

S obzirom da je 2021. godina proglašena godinom čitanja, u ovogodišnjem Tjednu cjeloživotnog učenja organiziraju se razna događanja povezana s poticanjem čitanja i razvojem čitateljske publike, a cilj je različitim dobnim skupinama ukazati na važnost čitanja kao jednog od oblika cjeloživotnog učenja.

www.sjever.hr / FB Pučko otvoreno učilište Krapina
27.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.