Now Reading:
U Goričanu kreće kapitalna investicija vrijedna gotovo 1,8 milijuna kuna
Full Article 1 minutes read

U Goričanu kreće kapitalna investicija vrijedna gotovo 1,8 milijuna kuna

U Općini Goričan uskoro kreću radovi na izgradnji pješačke staze i oborinske odvodnje u dijelu Trnavske i Murske ulice. Riječ je o radovima vrijednim gotovo 1,8 milijuna kuna s PDV-om.

Načelnik Goričana Emanuel Sinković potpisao je ugovor o izvođenju radova s tvrtkom PAVLIC ASFALT-BETON d.o.o. vrijedan 1.789.996,06 kuna s PDV-om, a s predstavnicom izvođača radova Petrom Malović održao je i radni sastanak na kojem je dogovorena dinamika izvođenja ovih radova.

Načelnik Sinković istaknuo je kako je riječ o kapitalnoj investiciji koja će omogućiti sigurnije kretanje djece i mještana, a ujedno će riješiti problem oborinske odvodnje u tom djelu Goričana. Naglasio je i kako do kraja sljedećeg tjedna očekuje potpisivanje sporazuma o sufinanciranju polovice iznosa investicije sa Županijskom upravom za ceste Međimurske županije.

Radovi će započeti krajem ovog mjeseca, a trebali bi završiti do kraja studenog ove godine. Planiranom trasom predviđena je izgradnja 646 metara staze s pratećom odvodnjom oborinske vode.

www.sjever.hr / gorican.hr
24.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.