Now Reading:
Mladi, provjerite je li prihvaćena vaša kandidatura za Županijski savjet mladih Koprivničko-križevačke županije
Full Article 1 minutes read

Mladi, provjerite je li prihvaćena vaša kandidatura za Županijski savjet mladih Koprivničko-križevačke županije

Odbor za izbor i imenovanja Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije je u ponedjeljak na sjednici sastavio Izvješće o provjeri formalnih uvjeta prijavljenih kandidata za izbor članova i zamjenika članova Županijskog savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije te Popis važećih kandidatura za izbor članova i zamjenika članova Županijskog savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije.

Županijski savjet mladih Koprivničko-križevačke županije kao savjetodavno tijelo Županije promiče i zagovara prava, potrebe i interese mladih na regionalnoj razini, a čini ga 11 članova i 11 zamjenika članova koji se biraju na razdoblje od tri godine.

Kandidature za članove i zamjenike članova predlagale su udruge koje su sukladno svom statutu opredijeljene za rad s mladima i za mlade, učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih  stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Republici  Hrvatskoj i neformalne skupine  mladih.

Za članove i zamjenike članova Županijskog savjeta mladih mogle su se kandidirati osobe koje su u trenutku podnošenja kandidatura imale od navršenih 15 do navršenih 30 godina života s prebivalištem ili boravištem na području Koprivničko-križevačke županije.

Izvješće o provjeri formalnih uvjeta prijavljenih kandidata za izbor članova i zamjenika članova Županijskog savjeta mladih, kao i popis važećih kandidatura možete pogledati ovdje.

www.sjever.hr
25.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.