Now Reading:
Poduzetnici, javite se: TICM vas informira o novom razdoblju korištenja EU fondova
Full Article 1 minutes read

Poduzetnici, javite se: TICM vas informira o novom razdoblju korištenja EU fondova

Kakvi projekti će imati prednost, a kakvi neće biti financirani? Mogu li se poduzetnici već sad početi pripremati za natječaje za dodjelu bespovratnih sredstava? Kako bi poduzetnici bili pravovremeno informirani o tome što ih očekuje u razdoblju 2021.-2027., Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM) u suradnji s Javnom ustavnom za razvoj Međimurske županije REDEA-om organizira seminar pod nazivom „Što čeka poduzetnike u novom razdoblju korištenja EU fondova?”.

Seminar će se održati 1. rujna s početkom u 14 h u prostorima TICM-a, a predavačica će biti Maša Tomašić, voditeljica Odjela za pripremu i provedbu projekata iz područja gospodarstva u Javnoj ustanovi za razvoj Međimurske županije REDEA.

Sudionicima će se prezentirati novo programsko razdoblje Europe s naglaskom na pametnu, povezanu, solidarnu i zelenu Hrvatsku kao i integrirani teritorijalni razvoj. Predstavit će se i novi operativni programi, industrijska tranzicija Sjeverne Hrvatske, a u sklopu odgovora Europske unije na COVID-19 krizu sudionici će čuti što sve donosi Mehanizam za oporavak i otpornost te kako se mogu pripremiti za javne pozive.
 
Sudjelovanje na seminaru je besplatno, a sudionici se prijavljuju ispred poduzeća popunjavanjem prijavnog obrasca.

www.sjever.hr
25.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.