Now Reading:
SAD JE DOSTA! Novo dječje igralište u Murskom Središću opet na meti vandala – svako naredno oštećenje prijavit će se policiji!
Full Article 50 second read

SAD JE DOSTA! Novo dječje igralište u Murskom Središću opet na meti vandala – svako naredno oštećenje prijavit će se policiji!

U Murskom Središću je u sklopu Dana Grada otvoreno novo dječje igralište kod etno kuće. Igralište je u iznosu od 300.000,00 kuna financirano iz fondova Europske unije, dok je preostali iznos od 75.098,88 kuna financiran iz gradskog proračuna.

Igralište je napravljeno u rudarskom stilu, smješteno kraj budućeg turističkog proizvoda, „Rudarove hiže“, s ciljem da i samo postane mjesto na kojem će djeca boraviti, bilo da je riječ o turistima i izletnicima, ili djeci iz susjedstva.

Međutim, čini se da vrijednosti o očuvanju zajedničkog ne dopiru do svih mještana, pa su na igralištu opet primijećena oštećenja. Već je nekoliko puta zabilježeno i primijećeno da igrala koriste stariji maloljetnici, kojima to svakako nije namijenjeno, a posebno ne ukoliko se neprimjereno ponašaju.

Gradske komunalne službe još će ovaj put sanirati oštećenja nastala neprimjerenim korištenjem, međutim, svako sljedeće oštećenje prijavljivat će se policiji.

Gradske komunalne službe je o oštećenjima na igralištu upozorio Neven Bogdan.

www.sjever.hr/mursko-sredisce.hr
16.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.