Now Reading:
Varaždinski županijski SDP osnovao Koordinaciju za komunal
Full Article 1 minutes read

Varaždinski županijski SDP osnovao Koordinaciju za komunal

Rješavanje aktualnih problema važnih za kvalitetu života građana i dalje je jedan od temelja djelovanja varaždinske Županijske organizacije te gradskih i općinskih organizacija SDP-a.

Tako su se u ponedjeljak sastali predsjednici gradskih i općinskih organizacija stranke u Varaždinskoj županiji, s temom komunalne problematike. Donijeta je odluka o osnivanju Koordinacije za komunal na čelu koje će biti Željko Posavec.

Cilj osnivanja ovog tijela je međusobno informiranje i koordinacija vezano za probleme kao što su odvoz otpada, kanalizacija, odvodnja oborinskih voda, rasvjeta i ostali komunalni problemi, čije je rješavanje preduvjet podizanja razine kvalitete života građana na području jedinica lokalne samouprave.

– Upravo iz razloga što su u posljednje vrijeme česte dezinformacije kada je riječi o ovoj vrlo važnoj temi, Koordinacija će doskočiti plasiranju neistina u javnost te pomoći u rješavanju problema. Zauzimat ćemo se da se što prije riješe problemi koji su najvažniji za život građana – istaknula je predsjednica Županijske organizacije SDP-a Barbara Antolić Vupora.

www.sjever.hr
03.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.