Now Reading:
Pročelnica bolnice u Novom Marofu: Došlo je do požara u bolesničkoj sobi, izvidi su u tijeku
Full Article 2 minutes read

Pročelnica bolnice u Novom Marofu: Došlo je do požara u bolesničkoj sobi, izvidi su u tijeku

Pročelnica Službe za produženo liječenje i palijativnu skrb Novi Marof Tatjana Jurkin Vnučec obratila se medijima vezano uz tragičnu smrt pacijenta u toj bolnici.

Detaljnije o tom događaju pisali smo ovdje.

Jurkin Vnučec potvrdila je da je došlo do požara u bolesničkoj sobi i izrazila iskrenu sućut obitelji koju je osobno obavijestila o ovom tragičnom događaju.

Istaknula je kako su odmah angažirane sve nadležne službe te kako je sve učinjeno da bi pacijenti i osoblje bili sigurni.

Rekla je kako je u koordinaciju svih radnji uključen je i ravnatelj bolnice dr. Nenad Kudelić koji također izražava duboko žaljenje i iskrenu sućut obitelji.

Župan Stričak je zajedno sa zamjenicom Silvijom Zagorec došao na mjesto događaja i izrazio sućut obitelji te se uključio u osiguranje svih uvjeta daljnjeg rada službe za produženo liječenje i palijativnu skrb Novi Marof i zatražio da se u što kraćem roku utvrde okolnosti ovog tragičnog događaja – rekla je i dodala kako su u kontaktu i s Ministarstvom zdravstva.

Na novinarski upit je li došlo do eksplozije ili je riječ o običnom požaru kazala je kako su to u ovom trenutku samo nagađanja te da im je svima u interesu da čim prije saznaju o čemu se radi.

– U tijeku su izvidi i čim budemo znali detalje o svemu ćemo vam promptno obavijestiti, a svi pacijenti su na sigurnom – zaključila je.

abrkic/www.sjever.hr
30.07.2021.

Input your search keywords and press Enter.