Now Reading:
Gradonačelnica Cividini službeno otvorila 57. Porcijunkulovo: “Mnogo je prošćenja, ali samo je jedno Porcijunkulovo”
Full Article 2 minutes read

Gradonačelnica Cividini službeno otvorila 57. Porcijunkulovo: “Mnogo je prošćenja, ali samo je jedno Porcijunkulovo”

Iako je program Porcijunkulovog startao već jutros ovu poznatu međimursku manifestaciju večeras je u atriju Muzeja Međimurja službeno otvorila gradonačelnica Ljerka Cividini dok su istovremeno u centru grada posjetitelji mogli uživati u tradicionalnim međimurskim melodijama.

Mnogima omiljena ljetna manifestacija potrajat će sve do ponedjeljka 2. kolovoza te će svako pronaći nešto za sebe. Uz bogat program za sve uzraste koji će obilježiti brojni koncerti, predstave, radionice i prezentacije smijeha i zabave neće nedostajati.

Izvedbom ‘Međimurje kak si lepo zeleno’ počeo je svečani program otvorenja, a okupili su se brojni uzvanici – župan Međimurske županije Matija Posavec, predsjednik županijske skupštine Dragutin Glavina te brojni vijećnici i predstavnici gradskih poduzeća.

57. Porcijunkulovo otvorenim je proglasila gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini koja je tom prilikom pozdravila sve posjetitelje.

Mnogo je prošćenja, ali samo je jedno Porcijunkulovo. To je prošćenje vezano uz blagdan Gospe od Anđela koje već 57. godina Turistička zajednica Grada Čakovca organizira i osmišljava sadržaje koji će biti interesantni i Čakovčancima i svima onima koji dođu naš grad. Vjerujem da će ovo 57. Porcijunkulovo biti interesantno svima nama unatoč situaciji u koju nas je stavio covid ipak smo se potrudili i organizirali ovo prošćenje koje će trajati 4 dana, a naš grad otvoren je za sve – kazala je gradonačelnica te zahvalila organizatorima i sponzorima, župi i svima onima koji će uveličati ove dane u gradu Čakovcu.

Nakon samog otvorenja uz plesni nastup i svečani domjenak uzvanici su mogli uživati u izvedbi hitova Olivera Dragojevića.

Kompletan program 57. Porcijunkulovog pogledajte ovdje.

abrkic/www.sjever.hr
30.07.2021.

Input your search keywords and press Enter.