Now Reading:
POČINJE PORCIJUNKULOVO! Mnoštvo sadržaja, zabava za velike i male, a već prvog dana i odlični koncerti!
Full Article 2 minutes read

POČINJE PORCIJUNKULOVO! Mnoštvo sadržaja, zabava za velike i male, a već prvog dana i odlični koncerti!

Spoj tradicije i modernizma, eklektičan program koji uključuje veći broj vrsta umjetnosti, autentični proizvodi, ljepota na tisuću načina…Sve je to, ali i još mnogo više, Porcijunkulovo u Čakovcu!

I ove vas godine na ovoj mnogima omiljenoj manifestaciji očekuju zabava i edukacija, prezentacije i konzumacija, smijeh i note koji će odjekivati gradom, a program počinje u petak, 30. srpnja i potrajat će do 2. kolovoza 2021.

Svečano otvorenje manifestacije bit će u petak u 20 sati u atriju Muzeja Međimurja, ali program počinje već ujutro od 9 sati. U Perivoju Zrinskih najmlađe očekuju igraonice i radionice, dok će u isto vrijeme u centru grada posjetitelji moći uživati uz tradicionalne međimurske melodije uz cimbule.

Izdvojit ćemo i Art street gdje će u 15 sati početi interaktivni cirkuski sajam, a u 18 Oaza romantike u srcu Poricijunkulova uz nastup čakovečkog pijaniste Nikole Grabara i njegove goste. Za 20.45 najavljen je plesni show Edite Gorski uz vatru.

porcijunkulovo

U Ulici kralja Tomislava u 19 će sati početi nastupi Društva žena Gornji Kraljevec te KUD-a Mihovljan.

Ne zaboravimo ni na Vinski vrt u Drink&Music Club Podroomu, odnosno Fox bar uz Štalu 90-ih i Marija Kovača.

Kad je riječ o vjerskim sadržajima, u crkvi sv. Nikole u 17.30 počet će sveta ispovijed, u 18 krunica, a u 18. 30 sveta misa.

Volite li Ninu Kraljić, ne propustite njezin koncert koji će na Pozornici Tomislav početi u 19 sati, a vrhunac večeri bit će koncert popularnog Željka Bebeka od 21.30 u Perivoju Zrinskih.

I idućih će dana u Čakovcu biti veselo i zabavno, uz brojne sadržaje i glazbene goste, pa će tako u subotu nastupiti Opća opasnost, u nedjelju Klapa Iskon i Kristian Marolt, a u ponedjeljak jedna od najvećih zvijezda hrvatske glazbene scene – Nina Badrić.

a. kučić/sjever.hr
29.07.2021.

Input your search keywords and press Enter.