Now Reading:
Za veliki požar u Čakovcu KRIVA SU DJECA!
Full Article 2 minutes read

Za veliki požar u Čakovcu KRIVA SU DJECA!

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima nad dva djeteta s područja Međimurske županije sumnja se da su počinili kazneno djelo Teška kaznena djela protiv opće sigurnosti, javlja PU međimurska.

Podsjećamo, u utorak, 29. lipnja 2021. godine, oko 19 sati i 15 minuta u Čakovcu, Ulici dr. Ivana Novaka izbio je požar na drvenim barakama u Čakovcu koji je došao na metar od trgovačkog centra.

Za vrijeme gašenja požara bili su zatvoreni dijelovi ulica Zrinsko-Frankopanske i dr. Ivana Novaka kako bi vatrogasna vozila neometano prolazila.

Također podsjećamo da je u četvrtak, 1. srpnja 2021. godine, izvršen očevid na mjestu požara uz prisustvo inspektora za zaštitu od požara i eksploziva te je konkretno utvrđeno da je uzrok požara otvoreni plamen (poduzeta ljudska radnja) u drvenoj građevini, a nakon čega se požar proširio na drveni objekt i metalno skladište tvrtke sa sjedištem u Čakovcu te drveni objekt sa sušenom drvenom građom, raznom metalnom robom, pogonskom linijom za plastifikaciju tvrtke sa sjedištem u Čakovcu.

Drveni objekti su u potpunosti izgorjeli, kao i inventar metalnog skladišta.

U požaru nema ozlijeđenih građana, dok je u gašenju požara troje vatrogasaca zatražilo liječničku pomoć zbog respiratornih smetnji.

Za dva djeteta podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku za mladež.

www.sjever.hr 07.07.2021.

Input your search keywords and press Enter.