Now Reading:
Donosimo TOP 10 poslovnih prilika s brzom prijavom!
Full Article 3 minutes read

Donosimo TOP 10 poslovnih prilika s brzom prijavom!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu! Sretno!

Letina Intech d.o.o. zapošljava inženjera/diplomiranog inženjera strojarstva (m/ž) i inženjera/diplomiranog inženjera elektrotehnike (m/ž) u Čakovcu. Prijave su otvorene do 25.6. Potrebni uvjeti su viša ili visoka stručna sprema, služenje engleskim i/ili njemačkim jezikom, dobro poznavanje rada na računalu, samostalnost u radu, snalažljivost, odgovornost, komunikativnost, sklonost timskom radu i slično. Aplicirajte.

Knauf Insulation d.o.o. zapošljava operatera na proizvodnoj liniji (m/ž) i radnika u proizvodnji (m/ž). Lokacija rada je Novi Marof, a rok prijave 28.6. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema tehničkog smjera, minimalno godinu dana radnog iskustva na sličnim poslovima te poznavanje engleskog jezika. Poželjno je aktivno korištenje MS Office paketa te osposobljenost za rad viličarem. Prijavite se.

Domax sp. z o.o. zapošljava na poziciji Sales Office Manager (m/ž). Posao se odvija na području Karlovačke, Zagrebačke, Krapinske i Varaždinske županije. Prijave su otvorene do 2.7. Glavne su odgovornosti komuniciranje s klijentima, unošenje narudžbi, osiguravanje sigurnog puta narudžbi, komuniciranje s prodajnim predstavnicima u Rumunjskoj i slično. Aplicirajte.

Mesna industrija Vajda d.d. zapošljava energetičara frigomehaničara (m/ž). Mjesto rada je Čakovec, a prijave su otvorene do 30.6. Poželjno je posjedovanje stručnog ispita za rad na kompresorima i centralnim grijanjem. Posao obuhvaća popravak, održavanje, hlađenje i ventilaciju te poslove održavanja energetskih postrojenja. Detalje provjerite ovdje.

TechWarn Media d.o.o. zapošljava projektnog asistenta u uredništvu (m/ž) u Varaždinu. Prijave su otvorene do 1.7. Poslodavac nudi moderne standarde rada, opuštenu suradnju u stručnom, mladom i kreativnom timu koji radi na internacionalnoj razini, rad u izvrsnom work-life balance okruženju i ambicioznom timu, rad na neodređeno vrijeme, stimulativno i dinamično poslovno okruženje. Završeni smjer obrazovanja nije važan. Očekuje se poznavanje Excela ili Google Docsa, iskustvo korištenja alata za upravljanje projektima ili upravljanje zadacima. Više na linku.

Prostoria d.o.o. zapošljava samostalnog računovođu (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a prijave su otvorene do 31.7. Uvjeti su viša stručna sprema, iskustvo na sličnim poslovima, korištenje engleskog jezika u govoru i pismu, aktivno korištenje MS Office paketa. Od kandidata se očekuju i točnost, ažurnost, analitičnost, fleksibilnost, organizacijske sposobnosti, proaktivnost u rješavanju problema. Detalje provjerite ovdje.

Trgocentar d.o.o. zapošljava prodavača (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 27.6. Posao podrazumijeva utovar/istovar robe, komisioniranje robe za prodavaonice i skladište. Potrebna je srednja stručna sprema, a iskustvo nije uvjet. Više na linku.

Zagorski dvorac dva d.o.o. zapošljava recepcionara (m/ž). Mjesto rada je Zabok, a prijave su otvorene do 15.7. Posao obuhvaća prijem gostiju, davanje potrebnih informacija, smještanje gostiju te stručno i ljubazno pomaganje gostima u svim uslugama vezanim uz recepciju u hotelu. Potrebno je radno iskustvo od godine dana te minimalno srednja stručna sprema. Više na linku.

Multi-Star d.o.o. zapošljava blagajnika automata (m/ž). Mjesto rada je Krapina, a prijave su otvorene do 30.6. Posao obuhvaća vršenje isplata na ruletu i aparatima. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Provjerite detalje ovdje.

Enucleo projekti d.o.o. zapošljava montera aluminijske stolarije (m/ž). Mjesto rada je Zlatar, a prijave su otvorene do 10.7. Posao obuhvaća montiranje aluminijske stolarije i staklenih stijena, a poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Potrebno je radno iskustvo od minimalno godinu dana. Više na linku.

Sretno kandidatima!

www.sjever.hr
19.06.2021.

Input your search keywords and press Enter.