Now Reading:
Ljetni mindfulness intenziv za tinejdžere pod palicom udruge “Ježeva kućica”
Full Article 50 second read

Ljetni mindfulness intenziv za tinejdžere pod palicom udruge “Ježeva kućica”

Kabinet za logopedsku i psihološku podršku za djecu i odrasle “Ježeva kućica” organizira “Ljetni mindfulness intenziv za tinejdžere” u Jastrebarskom i u Samoboru.

Inače, udruga Ježeva kućica osnovana je 2013. godine i pruža uslugu organiziranog stanovanja uz podršku u 2 stambene jedinice s ukupno 4 stana.

Udruga je osnovana sa ciljem da osobama oboljelim od psihičke bolesti omogući ostvarenje prava na život u zajednici uvažajući njihove potencijale i mogućnosti te potičući razvijanje vlastitih sposobnosti u svakodnevnom življenju.

Osnovni postulat rada je individualni pristup svakom korisniku temeljen na njihovim sposobnostima, znanjima i vještinama, a pružanje podrške odnosi se samo na pojedina područja, ovisno o pojedinačnim potrebama i interesima svake osobe.

Ježeva kućica & EmotiCorJedinstveni, znanstveno utemeljen i dobno prilagođen program za poboljšanje pažnje, bolju kontrolu emocija, samopoštovanje, toleranciju stresa pružaju mogućnosti intenzivne radionice za tinejdžere! Voditeljice su psihologinje sa iskustvom rada s djecom i mladima.

Broj mjesta ograničen, a prijave su otvorene do 15.lipnja.

www.sjever.hr/Facebook/Ježeva kućica

Input your search keywords and press Enter.