Now Reading:
HNS: Dodatno povjerenje građana u HNS i pobjeda u Čakovcu
Full Article 2 minutes read

HNS: Dodatno povjerenje građana u HNS i pobjeda u Čakovcu

Na proteklim lokalnim izborima HNS-ovi su kandidati potvrdili dvije dodatne gradonačelničke te 6 načelničkih pozicija. Ukupno stranka u Hrvatskoj danas ima dva gradonačelnika i 16 načelnika.

Unatoč ciljano lošim prognozama političkih analitičara, HNS je potvrdio sve svoje stečene pozicije u lokalnoj samoupravi, gdje god je izašao na izbore. Riječ je o velikom uspjehu jer na ovim izborima takvi rezultati nisu baš bili česti kod svih stranaka, usudili bi se reći i u povijesti nije zabilježeno da se unutar jedne stranke 100% potvrdi povjerenje građana diljem Hrvatske.

Po prvi puta HNS ima gradonačelnicu u gradu Čakovcu, i na taj smo rezultat iznimno ponosni. A zadržana pozicija gradonačelnika u gradu Lepoglavi jasno komunicira da su građani tamo prepoznali naš rad i odlučili nam ponovo dati povjerenje za nastavak posla. Jednako tako, podržali su nas i u 16 općina diljem Hrvatske – rekao Stjepan Čuraj, predsjednik HNS-a.

HNS ima i predstavnike u županijskim skupštinama u 11 županija, odnosno preko 200 izabranih predstavnika u različitim tijelima lokalne samouprave. Stranka je na proteklim lokalnim izborima opravdala povjerenje građana u onim sredinama gdje je bila na vodećim pozicijama, a stekla je i novo povjerenje. Dakle, utjecaj stranke ponovo raste na zdravim osnovama, bez utega prošlosti.

Od danas članovi HNS-a ponovo mogu biti ponosni na svoj rad, angažman i ugled u zajednici. Ponosni na HNS.

www.sjever.hr
31.05.2021.

Input your search keywords and press Enter.