Now Reading:
Gradonačelnik Kolarek predao ključeve sportskog objekta u Čehovcu
Full Article 2 minutes read

Gradonačelnik Kolarek predao ključeve sportskog objekta u Čehovcu

Kratkom svečanošću, obilježen je završetak radova na rekonstrukciji objekta Sportskog parka Čehovec, koji koristi Nogometni klub ČSK iz Čehovca.

Radi se o kompletnoj rekonstrukciji i dogradnji Sportskog parka Čehovec, obnovi svlačionica i prostorija Nogometnog kluba ČSK-a, s ciljem zadovoljavanja osnovnih uvjeta za igranje nogometa. U okviru radova izvedeno je i vanjsko uređenje kompletne parcele te parkiralište za članove kluba.

Radove je izvodila tvrtka Međimurje PMP d.o.o. iz Čakovca, stručni nadzor provodila je tvrtka Creocon d.o.o., a dobavljač opreme za unutarnje uređenje bila je tvrtka Zinox d.o.o. iz Oporovca.

Na ovom poklonu Čehovcu i Nogometnom klubu ČSK zahvalili su Matija Strahija, predsjednik Mjesnog odbora Čehovec i Darko Hižman, predsjednik NK ČSK iz Čehovca, koji je i zahvalio u ime svih članova i igrača kluba iz Čehovca. Gradu Prelogu na ulaganju u sportske objekte posebno je zahvalio predsjednik Međimurskog nogometnog saveza kao i Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije Mato Kljajić.

– Ulagat ćemo i dalje u sportske objekte, a moja je najveća želja, da u suradnji s Hrvatskim nogometnim savezom izgradimo na području Preloga teren s umjetnom travom, kako bi našim najmlađim sportašima omogućili što bolje uvjete za bavljenje sportom – istakao je Ljubomir Kolarek.

www.sjever.hr / prelog.hr

27.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.