Now Reading:
Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije održala prezentaciju o radu
Full Article 2 minutes read

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije održala prezentaciju o radu

S obzirom da u proteklom razdoblju u javnom prostoru egzistiraju različite priče o radu Hrvatske obrtničke komore i da prevladavaju različite etikete koje su najčešće negativno konotirane, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije osjetila je potrebu da lokalnim medijima prezentira svoj rad.

-Cilj prezentacije je bio da medijima koji prenose informacije, i u neku ruku oblikuju javno mišljenje, prenesemo točne informacije te da na temelju takvih informacija javnost i članovi Hrvatske obrtničke komore mogu donositi zaključke. Isto tako, cilj nam je bio da predstavnicima medija koji prate navedenu problematiku približimo problematiku obrtnika i obrtništva i rad Komore kako bi što vjerodostojnije informirali javnost– kazali su iz Obrtničke komore.

Na samom početku okupljenima se obratila Irena Kovačić, predsjednica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije koja se zahvalila medijima što su se odazvali pozivu te je istaknula kako je Obrtnička komora korisna obrtnicima, kako zastupa interese svih obrtnika i kako u ovakvom obliku opravdava svoje postojanje.

Nakon prezentacije, Božo Barać, tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije istaknuo je kako obrtnici i oni koji to žele postati u Komori mogu dobiti sve informacije koje su im bitne za poslovanje te je pozvao sve obrtnike da iskoriste usluge koje im Komora nudi.

www.sjever.hr/obrtnička-komora.hr
22.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.